Summer Camps
& Classes

Looking for something fun to do this summer? Summer is the perfect time to try something new or strengthen your technique.

 

Registration is now open but our camp and class sizes are limited so sign up today.

For questions about which classes are a best fit for your student, please email info@tmadance.com

Fairy Camp

Summer Schedule (June 27, 2022  -  July 29, 2022)

SUMMER Camps
Space is limited - enroll today!

FAIRY CAMP (ages 3-5 | June 13-16)

Campers will spend time in Fairy Training (dance), playing fairy games and making fairy art. Camp is 10:00 AM to Noon. Cost is $150.

DANCE INTENSIVE (ages 10-18 | June 6-9)

Summer Intensive is designed to help every dancer strengthen their technique. We will focus on conditioning, technique, dance history, industry insights and more. Levels 1 & 2 from 9:00 to 1:00 PM and Levels 3 & 4 from 4:30 to 8:30 PM. Cost is $200.

Preschool

Monday 4:30  |  Pre-Ballet/Tap (45 min)

Tuesday 4:30  |  Broadway Babies (30 min)

Wednesday 4:30  |  Pre-Ballet/Tap (45 min)

Tuesday 4:30  |  Broadway Babies (30 min)

Level 1

Tuesday 5:00  |  Ballet 1 (45 min)

Tuesday 5:45  |  Tap 1 (45 min)

Thursday 5:00  |  Hip Hop 1 (45 min)

Thursday 5:45  |  Jazz 1 (45 min)

Level 2

Monday 5:15  |  Jazz 2 (45 min)

Monday 6:00  |  Tap 2 (45 min)

Wednesday 5:15  |  Ballet 2 (45 min)

Wednesday 5:15  |  Hip Hop 2 (45 min)

Levels 3 & 4

Monday 6:45  |  Tap (45 min)

Monday 7:30  |  Conditioning (60 min)

Tuesday 6:30  |  Contemporary (45 min)

Tuesday 7:15  |  Ballet (1 hr 30 min)

Wednesday 6:45  |  Jazz (60 min)

Wednesday 7:45  |  Jazz Funk (45 min)

Misc.

Thursday 6:30  |  Drill Team Technique

Friday 5:30  |  Adult Conditioning

Intensive